Receptori GNSS RTK EMLID - Scanare Mobilă 3D Kaarta - Senzori LiDAR

Software

Software procesare date Fotogrammetrice, scanuri 3D si CartoCAD – Aplicatie completa GNSS pentru controllere cu Android

Aplicația CartoCAD de la Rizen TECH SRL a fost adaptata pentru a satisface nevoile complexe ale industriei de topografie, punând la dispoziție un proces de operare simplu și prietenos. Cu caracteristici puternice pentru proiectarea și trasarea construcțiilor de drumuri, precum și funcții robuste de cartografiere CAD, CartoCAD aduce în prim-plan personalizarea designurilor și eficiența în teren.

Modele 3D realiste bazate pe date fotogrammetrice si scanuri 3D.

 • RealityCapture este un program revoluționar ce permite crearea de modele 3D realiste pe baza fotografiilor din sol și aer, precum și a norilor de puncte obținuți din scanerele laser.
 • Software-ul, fundamentat pe cele mai rapide algoritme de pe piață, permite obținerea de rezultate remarcabile pe baza fotografiilor și a norilor de puncte proveniți din scanerele laser.
 • Este prima unealtă de acest gen care integrează aceste tehnologii într-un mod atât de coeziv, permițând combinarea avantajelor fiecărei tehnici pentru a atinge rezultate de cea mai înaltă calitate.
 • Începând de acum, poți crea rapid și precis scene pentru realitatea virtuală, modele tridimensionale fotorealiste, ortofotoplanuri sau hărți geospațiale. Descarcati aplicatia pentru testare de aici.
 • Vă rugăm să luați în considerare faptul că pentru utilizarea RealityCapture, aveți nevoie de o placă grafică NVidia cu CUDA 3.0+ și minim 1GB de VRAM

20.000 lei ( 16.807 lei + TVA )

Transformați Realitatea în Active Digitale cu DJI Terra Descoperiți o nouă dimensiune a capturării și analizei mediului înconjurător cu DJI Terra, software-ul de cartografiere care simplifică procesele pentru profesioniștii din diverse industrii. Eficiența devine prioritate, iar DJI Terra vă ajută să redați rapid și să vizualizați modele 3D ale zonelor mapate. Caracteristici Cheie:
 1. Planificare Eficientă a Misiunilor:
  • Creați trasee de zbor personalizate cu parametri ajustabili (altitudine, viteză, unghi de înclinare, direcția de parcurs a dronei și altele).
  • Utilizați 3D Flight Visualization pentru proiectare și simulare pe modelele 3D existente în cazul misiunilor complexe.
 2. Automatizare Simplă a Misiunilor:
  • Automatizați misiuni complexe cu doar câteva atingeri pe ecran.
  • Capturați imagini pentru hărți și modele detaliate pentru analize ulterioare și luarea deciziilor.
 3. Decizii Prompte și Vizualizare Real-Time:
  • Luați decizii bazate pe modele preliminare.
  • Verificați imediat stadiul misiunii sau planificați zboruri 3D la fața locului.
DJI Terra redefinește modul în care profesioniștii abordează cartografierea și analiza datelor, oferindu-le instrumente avansate pentru a transforma scenariile din lumea reală în active digitale utile și eficiente.

21.750 lei ( 18.277 lei + TVA )