REACH RS2 GPS RTK Emlid Reach RS2 Stereo70

Receptor GNSS RTK multi-banda cu acuratete centimetrica

Pentru masuratori cadastrale si topografice.
Include aplicatia mobila ReachView.

Baze de pana la 100 km
Frecventa inregistrarilor 20 Hz / 5 Hz

1599 EURO* + TVA

*platibil in lei la cursul de schimb BNR din ziua facturarii

Se fixeaza in cateva secunde

Reach RS2 obtine solutie fixa in doar cateva secunde si o mentine in medii dificile cum ar fi cel urban. Precizia centimetrica se obtine la o distanta de pana la 60 km fata de baza in modul RTK, si de pana la 100 km de acesta in modul PPK.

GPS, GLONASS, BeiDou,
Galileo, and QZSS

L1OF, L2OF, L1C/A, L2C,
E1B/C, E5b, B1I B2I

Compatibilitate PPP

Log-urile RINEX  sunt compatibile cu serviciul PPP astfel se pot obtine precizii de ordinul centimetrilor in orice loc de pe Pamant. Datele RINEX pot fi procesate cu ajutorul serviciilor on-line disponibile si astfel se pot obtine pozitiile cu acuratete absoluta.

Modem 3.5G integrat

Reach RS2 are integrat un modem HSPA 3.5G cu posibilitate de 2G si compatibil cu toti operatorii de telefonie mobila. Corectiile pot fi receptionate sau transmise pe NTRIP independent, fara a depinde de conexiunea de internet a telefonului dumneavoastra.

22 de ore cu o incarcare

Pana la 22 de ore de functionare in mod autonom, cand se inregistreaza date, sau pana la 16 ore de lucru in modul RTK, chiar si pe vreme rece – fara a mai fi nevoie sa carati baterii suplimentare. Reach RS2 se poate incarca de la o priza USB de perete sau cu o un acumulator extern care are USB-C.

Cel mai simplu de utilizat aplicatie pentru colectarea datelor este disponibila atat pentru Android cat si pe iOS. Cu ReachView3, poti masura sau trasa puncte precum si sa controlezi toate functiile receptoarelor Reach cum ar fi sa setati o baza, sa inregistrezi date RINEX si sa configurati iesirea NMEA (pentru conectarea cu alte dispozitive ex.: Contoller cu SurvCE). GPS RTK Emlid Reach RS2 Stereo70

Colectarea punctelor: creati proiecte, salvati puncte, si exportati masuratorile in formatele standard din industrie

Inregistrati fiecare pozitie ca punct cu coordonate de precizie centimetrica. Exportati proiectele si le deschideti din Aplicatii CAD si GIS precum AutoCAD, ArcGIS, QGIS sau altele.

Formate

DXF, CSV, GeoJSON, ESRI Shapefile

Inregistrare RINEX: inregistrati date brute, pozitii si corectii de la baza

Inregistrati date brute, pozitii si corectiile primite de la baza. Colectarea punctelor si inregistrarea datelor brute sunt procese independente si se pot face simultan. Aplicatia ReachView are o interfata simpla si intuitiva pentru configurarea inregistrarilor si gestionarea acestora.

Avem disponibila o versiune adaptata a RTKLib pentru prelucrari PPK. Este gratuita si poate fi descarcata din sectiunea Documente pe pe site-ul emlid.com

16 GB          160+ days

memorie interna                          de inregistrari la 1Hz

PPP pentru OPUS

Inregistrarile brute de tip RINEX sunt compatibile cu OPUS, CSRS-PPP, AUSPOS, cat si cu alte servicii PPP asa ca puteti obtine precizii centimentrice in orice loc de pe Pamant. Procesati datele RINEX cu ajutorul unuia dintre serviciile on-line si obtineti precizie absoluta.

Conectivitate

Streaming NMEA in timp real

Reach exporta datele in standardul NMEA care este folosit in majoritatea aplicatiilor GIS. Conectati dispozitivul dumneavoastra la Reach prin Bluetooth sau cablu si activati „Position output” in ReachView.

Reach se poate porni si opri automat

Reach este capabil sa se deschida sa se inchida sincronizat cu un acumulator extern conectat prin conexiune RS-232. Acest lucru ajuta cand receptorul este amplasat intr-o pozitie inaccesibila. De exemplu atunci cand este amplasat pe cabina unui tractor.

Aplicatii compatibile

MachineryGuide, AgriBus-Navi, Efarmer, Agripilot, si altele

Streaming pozitie

Interfate

RS-232, TCP, Bluetooth

NTRIP sau un alt Reach ca statie de baza

Reach RS2 are nevoie de o statie de baza ca sursa a corectiilor. Aceasta este o cerinta pentru acuratete centimetrica in modul RTK si PPK. Baza poate fi fie un alt receptor Reach RS2 fie una publica prin protocol NTRIP. VRS este suportat deasemenea.

Reach RS2 functioneaza perfect cu un alt receptor Reach pe orice protocol.

Receptionarea si transmiterea corectiilor

Interfate

TCP, LoRa, Bluetooth, RS-232, NTRIP

Formate

RTCM3

Distanta maxima fata de baza

Peste 60 km in RTK si 100 km in PPK
Orice pozitie de pe Pamant cu PPP

Proiectat sa dureze

Reach RS2 este proiectat sa functioneze chiar si in cele mai dure medii de lucru.

IP67

RS2 rezista la apa, rezistand la imersie pana la 1m. Toti conectorii sunt complet sigilati si protejati de apa si praf cu ajutorul capacelor din silicon.

Acoperit cu elastomeri

Un strat asemenator cauciucului natural formeaza un strat ce absoarbe socurile mecanice pe toata suprafata receptorului. Intr-un proces de productie sofisticat, un strat de elastomer este aplicat pe intreaga carcasa din policarbonat. Asa ca, daca se intampla sa scapati jalonul, Reach RS2 nu va avea nici o urma.

Prindere cu filet de 5/8″

Filetul taiat la CNC este inglobat in carcasa in procesul de formare a acesteia astfel devenind una cu plasticul.

Prinderea din metal functioneaza ca un radiator, transferand caldura de la componentele electronice spre exterior, astfel asigurand stabilitatea sistemului pe timpul calduros.

LoRa radio

Reach RS2 este proiectat sa functioneze in cele mai dificile medii de lucru.

868/915 MHz

Interval frecvente

Pana la 8 km

Cu o putere de doar 100mW

300% raza mai mare

Comparativ cu modemurile FSK cu aceiasi putere

Modemurile LoRa pot lucra pana la o distanta de 4 ori mai mare decat cele traditionale, FSK, la celasi nivel de putere. Acest lucru confera receptorului Reach RS2 performanta ridicata fara a sacrifica autonomia acumulatorului. Conexiunea radio LoRa este folosita pentru a conecta roverul la baza atunci cand corectiile transmise pe internet nu sunt disponibile.

Acumulator industrial

Reach RS2 este proiectat sa functioneze in cele mai dificile medii de lucru.

LiFePO4

Acumulatorul industrial cu performante bune atat la temperaturi joase cat si la temperaturi ridicate.

USB-C

Reach RS2 se poate incarca de la orice port USB sau de la acumulator extern.

2 000+ cicluri

de incarcare-descarcare ale acumulatorului fara sa-si piarda performantele initiale.

Reach RS2 functioneaza pana la  22 de ore in mod static si pana la 16 ore in modul RTK cu modemul de internet pornit. Nu este nevoie de acumulatori suplimentari. Inlocuitul acestora in timpul sesiunii de lucru este de domeniul trecutului.

Compact si cu greutate redusa

128 х 142 mm

Incape intr-o cutie redusa ca dimensiuni.

950 g

Cantareste mai putin decat un jalon pentru prisma.

reach rs2 reprezentat emlid

Include antena LoRa,
cablu USB si cutie pentru transport cu bretea de umar

Reach RS2 este cea mai importanta lansare de produs dupa Reach RS+

Emlid a livrat peste 10 000 unitati Reach RS RTK in toata lumea

Din America si Canada pana in Europa, Africa si Asia. Nici nu se pot enumera aplicatiile la care utilizatorii folosesc echipamentele Emlid Reach. Reach RS si RS+ au facut accesibile masuratorile cu precizie centimetrica pentru mii de utilizatori din intreaga lume.

Odata cu Reach RS2 receptoarele multi-banda au devenit accesibile deasemenea

Suportand frecvente multiple, ReachRS2 se fixeaza de 10 ori mai repede, functioneaza la distante mai mari fata de baza si suporta procesare PPP. Reach RS2 functioneaza acolo unde Reach RS avea dificultati: zone urbane, zona forestiera, aproape de cladiri si utilaje. GPS RTK Emlid Reach RS2 Stereo70

Specificatii tehnice

ro_RORomanian
{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}