Receptori GNSS RTK EMLID - Scanare Mobilă 3D Kaarta - Senzori LiDAR

Livrare

mulțumim pentru vizită și cumpărături.

Termenul de livrare este de 3 zile lucrătoare, iar livrarea este gratuită.

Scopul nostru este oferim cele mai bune opțiuni de transport. Mai jos sunt termenii și condițiile de livrare. rugam rețineți timpul de livrare poate varia în funcție de locația dvs.

Comenzile nu sunt expediate sau livrate în weekend sau sărbătorile legale. Daca întâmpinam un volum mare de comenzi, expedițiile pot fi întârziate cu câteva zile. rugam acordați zile suplimentare în tranzit pentru livrare.

Daca exista o întârziere semnificativa în livrarea comenzii dvs., vom contacta prin e-mail.

Confirmarea expedierii și urmărirea comenzii

Veți primi un e-mail de confirmare a expedierii odată ce comanda dvs. a fost expediată, care conține numerele dvs. de urmărire. Informațiile de urmărire vor fi actualizate în 48 de ore. Daca informațiile dvs. de urmărire nu au fost actualizate în decurs de 10 zile lucrătoare, rugam contactați office@topotech.ro.

Informații de livrare

rugam asigurați toate informațiile de expediere pe care ni le furnizați sunt corecte. Nu suntem responsabili pentru nicio pierdere, inclusiv coletele lipsa, deteriorarea pachetului, pierderile urmare a întârzierii și alte pierderi cauzate de informațiile incorecte de expediere furnizate de clienți. Daune Daca ați primit comanda deteriorată, rugam contactați asistența Topotech în termen de 5 zile lucrătoare. Nu suntem responsabili pentru nicio pierdere, inclusiv coletele lipsă, deteriorarea pachetului, pierderile cauzate de întârziere și alte pierderi cauzate de transportatorul. Cu toate acestea, vom ajuta contactați transportatorul responsabil. rugam păstrați toate ambalajele și bunurile deteriorate, deoarece acestea pot fi necesare pentru depunerea unei reclamații împotrivă transportatorului.

Politica de returnare și rambursare

rugam consultați Politica noastră de returnare și rambursare pentru returnarea comenzii. Asistenta pentru livrare Pentru comenzi și întrebări legate de expediere, rugam ne contactați. Pentru solicitări de returnare și instrucțiuni de returnare a oricăror produse, rugam contactați asistenta Topotech.