KAARTA STENCIL 2 Scanare mobila laser 3D Kaarta Stencil

Kaarta Stencil 2 este o platforma mobila, usor configurabila, pentru scanare laser 3D.

Vizualizarea norului de puncte in timp real.
Asistenta inteligenta pentru obtinerea unei scanari corecte.

 

Stencil 2 - sistem cu raza mare, rapid pentru cartare mobila in timp real

Kaarta Stencil 2 este o platforma mobila, usor configurabila, pentru scanare laser 3D; un compuer suficient de mic pentru a-l tine intr-o mana dar suficient de puternic pentru a procesa si vizualiza datele pe care le scaneaza. Algoritmii pe care ii contine pentru determinarea pozitiei sale in timp real si realizarea hartii 3D a spatiului scanat, deschide noi orizonturi care nu erau tangibile cu sistemele de scanare fixe. Se pot realiza harti 3D pecise pentru exterior si pentru spatiile interioare vaste.

Stencil 2-16 un sistem versatil pentru cartare mobila

Kaarta Stencil 2-16 este un sistem capabil sa inregistreze puncte de pana la 100 de metri si cu o viteza de achizitie de 300000 puncte pe secunda. Acesta poate fi folosit in configuratie pedestra (tinut in mana), montat pe drona sau folosit in configuratie de montura pe autovehicule pentru aplicatii de mari dimensiuni.

Stencil 2-32 ofera acuratete de scanare superioara

Stencil 2-32 scaneaza cu acuratete suprafata terenului , repere precum borduri, capace canal semne de circulatie, stalpi  precum si alte repere la o fractie din costul unui sistem MLS. Sistemul integrat de determinare a pozitiei in timp real ajuta la crearea hartii 3D in timp real, putand inregistra puncte aflate la pana 100 de metri si cu o viteza de achizitie de 720000 puncte pe secunda.

Asistenta inteligenta pentru obtinerea unei scanari complete si corecte.

Indicatorii de estimare a increderii asupra pozitiei sitemului in spatiu, disponibili in timp real semnaleaza corectitudinea cu care punctele nou preluate se inregistreaza  in functie de harta 3D deja preluata, permitand operatorului sa remedieze eventuale deficiente prin folosirea tehnicilor specifice de scanare sau ajustarea parametrilor echipamentului in functie de mediul in care se face scanarea. Parametrii de incredere pot fi  setati in timpul scanarii. Sunt disponibile si functionalitati precum folosirea unei camere HD si a algoritmilor de urmarire a punctelor de contrast din imagini, inglobate in sistemul Kaarta si care duc la asigurarea fidelitatii 3canarii 3D conform cu realitatea.

Controleaza si vezi scanarea in timp real.

Interfata pentru utilizator a sitemului Stencil 2, tastatura de pe ecran disponibila pe trableta inclusa in componenta sistemului, faciliteaza operatiunile de scanare in timp real sa fie usoare, organizate si intuitive. Utilizatorilor le este oferit contrul mai bun asupra operatiunilor de scanare,  ajustarii parametrilor folositi precum si asupra managementului fisierelor cu job-urile create.

Indicatorii de incredere asigura feedback imediat asupra calitatii scanarilor, semnaland in timp real daca datele noi sunt inregistratae corect raportat la harta 3D deja creata, semnalizand eventuale deficiente in timp real si facilitand efectuarea ajustarilor necesare pentru eliminarea acestora.

Scaneaza fara GNSS

… sau corecteaza erorile de drift pentru zonele intinse cu ajutorul pozitionarii GNSS.

Scanarea sub coroanelor copacilor, in interiorul cladirilor sau in zone unde semnalul GNSS este obstructional? Nici o probleme. Stencil 2 nu are nevoie de pozitionare satelitara pentru a crea scanari rapid si precis in timp real.

Algoritmii KAARTA

Inima sitemului Stencil 2 o reprezinta algoritmii Kaarta. Abordarea Kaarta asupra tehnicii SLAM este diferita iar rezultatele sunt net superioare comparativ cu alte sisteme.

Sistemul de scanare mobila Stencil 2-16 in actiune:

Specifications

ro_RORomanian
{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}