KAARTA CONTOUR Sistem scanare mobila laser 3D Kaarta Contour

Modelare 3D in timp real descanare la descarcarea norului de puncte.
Greutate redusa cu acumulator inclus.

Vizualizare si control in timp real.
Asistenta inteligenta pentru a obtine scanarile corect.

Scanner mobil Kaarta Contour

Despre Contour - cartare in miscare!

Kaarta Contour este o solutie de cartare 3D completa si compacta, oferind un avantaj consistent din prisma rapiditatii de scanare comparat cu scanerele terestre, impreuna cu flexibilitatea in a scana spatii de dimensiuni reduse si cu o dispunere intortochiata. Tot ce este necesar este inclus ca parte a sistemului,

O noua abordare asupra captarii realitatii

Cu greutate redusa, alimentat cu acumulatori inclusi, Contour este suficient de mic pentru a fi folosit de un singur operator, tinut in mana si generand harti 3D fara accesorii suplimentare. Un spatiu de 10000 mp poate fi scanat cu usurinta intr-un timp de 2.5 ore. Nu este nevoie de trepied, de rucsacuri cu cabluri atarnand de la baterii grele sau de la unitati de calcul care nu sunt vizibile in materialele de marketing.

Vizualizare si control in timp real cu Contour

Touchscreenul sitemului Contour imbunatateste si usureaza folosire. pe ecran este afisat modelul 3D in timp real, in momentul scanarii iar acest lucru faciliteaza o intelegere temeinica a spatiului studiat, usor si la indemana. Posibilitatea de a pune scanarea pe pauza, de a inregistra puncte cheie si de a reveni in orice moment (chiar si in alta zi) la un punct cheie pentru a continua scanarea sau a inregistra diferentele de la o etapa la alta a constructiei usureaza experienta utlizatorului si ofera posibilitati noi de intelegere a evolutiei proiectulu pentru beneficiarii finali ai lucrarii.

Asistenta inteligenta pentru o scanare corecta

Indicatorii de incredere, parte a sitemului Kaarta Contour permit determinarea in timp real a corectitudinii cu care punctele noi se adauga hartii 3D deja preluate, permitand utilizatorului sa modifice parametrii aparatului in timp real si sa ajusteze tehnica de scanare pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru spatiul de interes. Contour contine atat o camera HD color pentru colorizarea norului de pucte dar si de o camera pentru determinarea punctelor de contrast din imagini si folosirea acestora pentru un plus de acuratete in inregistrarea scanarii.

Reality Layer

Functia Reality Layer  prezenta la Kaarta Contour si disponibila in cursul post procesarii datelor face posibila curatarea norului de puncte sau clolorizarea acestuia cu un singur click. Sistem scanare mobila laser 3D Kaarta Contour

Asistenta inclusa

Suplimentar Reality Layer, Kaarta continua sa imbunatateasca permananet algoritmi de procesare si post-procesare, sa dezvolte functionalitati noi, disponibile gratuit pentru toti clientii existenti cat si pentru cei vitori.

Sistem scanare mobila laser 3D Kaarta Contour

Transition Mapping Mode dramatically eliminates many alignment issues associated with room transitions such as doorways during scanning. Other transitions such as the “opening up” at the end of an aisle in a warehouse, turns in hallways, and stairwells all benefit from this new feature.

Stop Adding Points prevents the unwanted addition of a moving object, such as a person entering the scanning area, to the model. It also can be used in difficult transitions while scanning such as turning around in a narrow space, opening a door, or retracing through an already mapped space.

Expandable Camera View allows the user to customize the on screen view to suit the application.

Save Color Images enables tagging and labeling of color images and is particularly useful for capturing notes during scanning.

Scan Detail includes an array of information about the scan, cover photos, editable notes fields, viewing, converting and copying file management functions, and access to post-processing functions for Reality Layer.

Improved Startup Initialization intelligently builds a better base for the mapping process, reduces early errors, and provides better gravity alignment.

Resume/Replay allows you to load and extend the current map or replay the scan.

Color Imaging improved auto-exposure responds to varying lighting conditions.

Error Reporting during scanning alerts users if there is a mapping sensor failure or processing failure and will automatically pause and rewind to the last good mapping result, allowing the user to try to resume or end the scan and save the already scanned data.

 

Connectivity

Specifications

ro_RORomanian
{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}