reach_rs_1
FURNIZAM ECHIPAMENTE PERFORMANTE
PENTRU TOPOGRAFI SI GEODEZI
Firma noastra vine in sprijinul inginerilor topografi si geodezi cu produse de calitate, inovatoare, la preturi avantajoase. Inainte de achizitie, puteti testa produsele in paralel cu cele ale altor branduri pentru a face alegerea potrivita nevoilor dumneavoastra.

CINE SUNTEM ?

Noi, cei de la TopoTech.ro, in cursul proiectelor noastre in domeniul topografiei, geodeziei si cadastrului, dorind sa imbunatatim calitatea serviciilor oferite, am incercat intotdeauna sa folosim cele mai performante echipamente.

 Am folosit multi ani produse deja consacrate pe piata din Romania dar ne-am spus ca trebuie sa fie ceva mai bun, descoperind astfel produsele Emlid si Kaarta. In prima faza am descoprit Reach RS+, un receptor RTK extrem de capabil cu functionalitate in zona de extravilan si in zone rurale. dupa care am descoprit Reach RS2, un adevarat „game changer”  receptor GNSS compatibil RTK, PPK si chiar PPP, multibanda L1, L2 si L5, multi-constelatie, cu capabilitati formidabile in mediul urban, unde cladirile inalte si interferentele ridica probleme majoritatii receptoarelor de la alti producatori pe care noi le-am testat.

Dupa ce am analizat multiple tipuri de echipamente, misiunea noastra a devenit clara:  sa ajutam la imbunatatirea serviciilor de profil, furnizand colegilor topografi si geodezi echipamente fiabile, performante la preturi excelente.

TopoTech

DE CE NOI?

ATUURILE COMPANIEI NOASTRE

receptoare GNSS de calitate

Produse de calitate

Produsele pe care le oferim au capabilitati avansate, fiind extrem de performante si precise. De asemenea, va oferim suport in vederea utilizarii produselor noastre, tips&tricks utile care va vor usura munca.

Preturi avantajoase

La noi veti plati strict pentru calitate si nu pentru brand, pentru produse cu capabilitati peste cele ale brandurilor de renume. In acelasi timp, toate produsele TopoTech beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare.

testare produs Emlid

Testare produse

Va recomandam sa testati produsele noastre pentru a putea compara capabilitatile acestora cu cele ale altor furnizori de renume de pe piata. Suntem siguri ca veti fi multumiti de valoarea acestora!

Topotech - GeoCad

VALORILE COMPANIEI

Inovatie

Furnizam cele mai noi echipamente topografice, pentru a oferi viteza, precizia și sprijinul de care clienții noștri au nevoie.

Flexibilitate

Suntem conștienți că partenerii noștri de afaceri sunt întotdeauna ocupați și din acest motiv ne adaptăm la nevoile la acestora.

Incredere

Promitem doar ceea ce putem oferi, consideram contractele drept obligatorii si respectam legea in toate tranzactiile noastre comerciale.

REZULTATELE NOASTRE

Ajutam companiile partenere sa isi imbunatateasca performantele

Ani de experienta
Parteneri
Echipamente vandute

ECHIPAMENTE DE CALITATE

Producatori de renume si solutii testate indelung.

ECHIPAMENTE DE CALITATE

Producatori de renume si solutii testate indelung.

TRANSPORT RAPID CURIERAT

Oriunde in tara.

TRANSPORT GRATUIT

Oriunde in tara.

+40 314 370 902

Program suport clienti 9:00 – 17:00

+40 314 370 902

Program suport clienti 9:00 – 17:00

ro_RORomanian
en_GBEnglish ro_RORomanian
{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}