Receptori GNSS RTK EMLID - Scanare Mobilă 3D Kaarta - Senzori LiDAR

Payload Compatibil/accesorii

Monturi 3rd Party compatibile (plug&play) cu platformele M300 si M350 de la DJI Enterprise.

Ecran color OLED HD, care poate afisa starea camerei in timp real, inclusiv temperatura corpului, timpul de declansare utilizat, semnalul de declansare si numarul imaginii luate de la fiecare obiectiv.

Cel mai bun material pentru topografia aeriana si industria cartografica. Aparat usor, cu rezistenta puternica la coroziune.

Dispozitiv echipat cu lentile profesionale de topografie si cartografiere, care sunt lentile ED importate din Japonia HOYA™, fiecare fiind strict verificata si calibrata prin parametrii standard de calibrare.

gAirHawk GS-100C este capabil să colecteze în timp real, dinamic și masiv, date de precizie și informații bogate despre imagini.

GS-100G poate captura rapid o gamă largă de date, poate combina algoritmii GNSS, INS, LiDAR și SLAM pentru a realiza un studiu perfect al scenelor interioare și exterioare.

Sistemul de scanare liDAR GS-130X este utilizat pe scară largă în achiziționarea de informații spațiale 3D în topografie, electricitate, silvicultură, agricultură, amenajarea teritoriului.

Ouster aduce percepția 3D la îndemână cu senzorii LiDAR hi-resolution, robuști și performanți. Transformă tehnologiile avansate din ceva intangibil în soluții practice pentru proiectele tale cu Ouster OS1-128.